Pachet “prezenta online”

In ziua de azi orice firma trebuie sa fie prezenta online, altfel are de pierdut un numar important de clienti.

Cei mai multi potentiali clienti sunt prezenti pe Facebook, indiferent de domeniul de activitate, iar noi va putem ajuta sa ajungeti la ei cu ajutorul Facebook Ads, publicitate online (banner si articol) pe website-uri de stiri din Prahova si prin realizarea unor videoclipuri de prezentare si fotografii.

Contact: 0733.186.459 / george@iploiesti.ro

de-la-550-lei

SERVICII PACHET “PREZENTA ONLINE” SERVICII INDIVIDUALE CONTRACT 6 LUNI CONTRACT 12 LUNI
Facebook Ads (realizare + optimizare costuri reclame) 250 lei / luna 150 lei / luna 100 lei / luna
Manager pagina Facebook (postare pe pagina) 150 lei / luna 100 lei / luna 50 lei / luna
Servicii foto (fotografii promovare afacere) 150 lei / sedinta / luna 100 lei / sedinta / luna 100 lei / sedinta / luna
Servicii video (clipuri din locatia afacerii) 200 lei / luna 150 lei / luna 150 lei / luna
*Clip de prezentare (cu drona) 400 lei (o singura plata) 350 lei (o singura plata) 200 lei (o singura plata)
*Optimizare on-site 200 lei (o singura plata) 200 lei (o singura plata) 50 lei (o singura plata)
Banner pe www.iPloiesti.ro 300 lei / luna 150 lei / luna 100 lei / luna
Articol pe www.iPloiesti.ro – 1 / luna 150 lei / articol 50 lei / articol / luna 50 lei / articol / luna
TOTAL 1200 lei / luna 700 lei / luna 550 lei / luna
* – servicii optionale ce nu sunt incluse in pretul “TOTAL” prezentat in tabelul de mai sus.
Inclus in pachetele de 6 luni si 12 luni – buget 100 lei / luna pentru publicitate Facebook.
Preturile nu includ TVA.

Cateva din firmele cu care am colaborat pana acum:

 

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.186.459

Detalii servicii prezente in acest pachet – cum, cand si cat?

FACEBOOK ADS – realizam si optimizam costurile pentru reclama. Aveti nevoie de o imagine care sa fie promovata catre publicul dumneavoastra tinta, iar costurile sa fie cat se poate de mici, dar in acelasi timp sa fie si eficienta reclama.

MANAGER PAGINA FACEBOOK – pagina dumneavoastra de Facebook are nevoie de continut, insa daca va pasa de afacere nu publicati orice tip de imagini gasite pe internet – folositi imagini din locatia afacerii. De acest lucru ne vom ocupa noi, vom publica informatii noi si vom raspune la intrebarile clientilor ce va contacteaza pe Facebook.

SERVICII FOTO – realizam cel putin o sedinta pe luna si obtinem cele mai bune imagini care sa va reprezinte afacerea. Ulterior aceste imagini vor fi folosite la promovare (pe Facebook sau alte website-uri)

SERVICII VIDEO – cea mai buna modalitate de a arata potentialilor clienti cu ce te ocupi este prin videoclipuri de prezentare, de aceea oferim si servicii video precum acesta sau acesta.

CLIP PREZENTARE (cu drona) – un clip de prezentare mai elaborat, cu montaj, cadre si muzica care sa reflecte serviciile oferite. Acest videoclip va avea si cadre filmate cu drona, pentru a atrage atentia potentialului client.

OPTIMIZARE ON-SITE – Google este cel mai folosit motor de cautare atunci cand vrem sa aflam informatii despre un magazin, un serviciu sau preturi pentru anumite tipuri de produse / servicii, de aceea trebuie sa avem website-ul optimizat pentru cautarile care ne intereseaza.

BANNER  www.iPloiesti.ro – acest website este unul dintre cele mai vizitate site-uri de stiri din Prahova. Cu peste 40.000 de vizitatori in fiecare luna, website-ul ofera o expunere foarte buna pentru serviciile oferite de dumneavoastra.

ARTICOL www.iPloiesti.ro – In momentul in care este publicat un articol pe website acesta este afisat si pe pagina de Facebook, unde sunt peste 30.000 de like-uri, oferite in mare parte de ploiesteni, dar si prahoveni din diferite zone ale Prahovei.

Personalizari Ploiesti

Doriti produse personalizate? Tricouri personalizate, pixuri, sepci personalizate, sacosi personalizate, magneti personalizati, tipizate personalizate etc. Totul pentru afacerea dumneavoastra, in Ploiesti - contactati-ne pentru a discuta mai multe detalii despre ceea ce doriti sa personalizati. Ploiesti si Prahova - totul pentru afacerea ta, de la A la Z.

Realizare website Ploiesti

Doriti sa realizati un website pentru o afacere din Ploiesti? Suntem o firma cu sediul in Ploiesti si realizam webiste-uri, pe baza de template. Web design Ploiesti, la preturi de Ploiesti, nu Bucuresti. Ne puteti contacta la numarul de telefon: 0733.186.459
pentru mai multe detalii despre realizare website in Ploiesti.

Adresa contact

Punct de lucru in renovare, pentru moment.
Telefon: (+40) 733.186.459
Website: http://www.imasolutions.ro
Email: george@iploiesti.ro

IMASolutions ofera:

Publicitate online pentru Ploiesti. Publicitate offline (publicitate stradala): flyere, afise, bannere stradale etc. Realizare website la cele mai bune preturi - planuri de marketing pentru campanii de publicitate online. Va spunem cum sa va promovati afacerea in Ploiesti si Prahova.