Realizare website – Creare website

Web design Ploiesti – Bucuresti
realizare website prezentare, interactiv sau magazin online

250

Website prezentare

Template website HTML
Maxim 10 pagini .html
Galerie Foto
Creare logo
Formular de contact
Email personalizat


450

Website interactiv

Template website interactiv
Panou administrare continut
Responsive
Optimizare SEO on-site
Pagini nelimitate
Baza de date


650

Magazin online

Template magazin online
Realizare categorii produse
Adaugare 20 produse
Optimizare SEO on-site
Integrare metode de plata
Integrare metode de livrare


de la 350 lei/luna

Optimizare SEO

Optimizare pentru Google.ro
Locul 1-3 prima pagina
Optimizare on-site
Optimizare off-site
Alte 10 rezultate in prima pagina


 

Aveti nevoie de o firma din Ploiesti, specializata in web design?

IMASolutions ofera solutia ideala – creaza un website cu ajutorul nostru. Atunci cand realizezi un site iti creezi o identitate online. Preturile mici pentru realizarea unui website. Firma noastra a creat website-uri pentru mai multe firme din Ploiesti si Prahova: vezi portofoliu si alege firma de web design din Ploiesti – IMA Solutions.

web-design-ploiesti

Ce este un site de prezentare? La ce va ajuta realizarea acestui site de prezentare?
Daca aveti o afacere care nu se afla intr-o continua schimbare si doriti sa prezentati pe internet date de contact, servicii si alte informatii utile potentialilor clienti, atunci realizarea unui site de prezentare este ceea ce aveti nevoie.

Preturile acestor site-uri sunt cele mai mici in materie de web design in Ploiesti – realizarea unui site de prezentare este, de cele mai multe ori, primul pas si in acelasi timp un prim pas necesar.

Avantajele unei platformelor tip CMS, transforma site-ul de prezentare intr-un website interactiv.

De exemplu poate fi adaugata o galerie foto, o baza de date, un calendar de evenimente, un spatiu dedicat anunturilor, pagini nelimitate etc. Puteti obtine site-ul perfect pentru dvs, doar daca ne contactati – IMAS este o firma de web design din Ploiesti.

Un sistem de management al continutului ( CMS – Content Management System ) va ofera posibilitatea de a va gestiona continutul site-ului web prin intermeiul interfatei de administrare (control panel, admin panel) parte integrala a site-ului dvs.

Acest tip de website reprezinta solutie ideala pentru orice tip de business, oferind un control deplin asupra continutului fara sa depindeti de ajutorul unui dezvoltator web (web developer sau web designer).

De obicei un magazin online poate fi de doua feluri: un catalog de produse, unde va prezentati produsele, si un magazin online de tipul shopping cart (avand cos de cumparaturi si unde se pod cumpara produse).

In timp ce magazinul online de genul unui catalog de produse va ajuta doar sa va expuneti produsele si este adresat in general produselor de foarte mari dimensiuni sau cu o valoare de piata mare (masini, case, bijuterii), magazinul online cu shopping cart este destinat tuturor celorlalte produse oferind posibilitatea efectuarii tranzactiilor  in timp real.

Un magazin online beneficiaza de un sistem avansat de securitate si o interfata de administrare usor de folosit, pentru a introduce si gestiona produse.

Din interfata de administrare puteti sa va gestionati informatiile despre produse, preturile, valabilitatea produselor si bineinteles inventarul. Cu doar cateva click-uri puteti lansa o promotie, o campanie globala de reduceri, vanzari incrucisate (cross selling) etc.

In cazul in care doriti sa aveti un site asa cum vi-l imaginati dvs. noi va putem ajuta  – contactati-ne pentru a discuta despre ideile dvs si sa va putem ajuta sa le puneti in aplicare. Orice idee se poate transforma intr-un site ce sa va reprezinte cu succes.

Solicita pret