Optimizare SEO Ploiesti – cum sa ajungi pe prima pagina la cautarile Google

SEO, Optimizarea poziționării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization” (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariția primelor site-uri pe Internet, și care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii și/sau corporații.

Cat de important este sa fiti prezenti pe prima pagina in Google?

Raspunsul este simplu: FOARTE IMPORTANT!

Primele 3 locuri sunt accesate de peste 90% din potentialii clienti ce folosesc Google pentru a cauta servicii asemanatoare cu cele oferite de firma dvs.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre optimizarea SEO a website-ului dvs. si cum puteti ajunge pe prima pagina pe Google la cautarile dorite.

Ajungeti primii in cautarile Google din Ploiesti – o afacere depinde de motorul de cautare, nu ratati aceasta sursa de venituri.

Contactati-ne prin formularul de contact sau la numarul de telefon: 0733.186.459

Fiti primii si folositi servicii de optimizare SEO Ploiesti si promovare SEO Ploiesti.