reclama facebook ploiestiV-ati facut afacerea, insa strategia initiala nu a inclus si o persoana dedicata Social Media – o mare greseala.

In ziua de azi majoritatea potentialilor dumneavoastra clienti stau, o mare parte din timpul petrecut online, pe Facebook.

Cum iti faci reclama pe Facebook, in Ploiesti?
Simplu – sau cel putin pentru noi este simplu. Avem experienta necesara pentru a va aduce in fata publicului tinta, de pe Facebook, cu costuri reduse.

Ne putem ocupa de publicitatea dumneavoastra online, va administram contul de Facebook si va oferim rezultatele dorite, insa pe care singuri nu le puteti atinge, din cauza timpului sau din cauza faptului ca nu cunoasteti toate detaliile necesare despre Facebook.

Ce costuri implica reclama pe Facebook?
In functie de rezultatele dorite, preturile variaza – puteti cheltui de la 5 lei / zi pana la … ei bine, limita maxima o hotarati dumneavoastra, in functie de rezultatele dorite.

Ce costuri aveti fata de IMAS, pentru reclama pe Facebook in Ploiesti?
Costurile dumneavoastra, fata de IMASolutions.ro, sunt pentru administrare reclame Facebook si administrare cont, care se discuta cu fiecare client in parte, in functie de nevoile acestuia.

Este eficient sa aveti reclama pe Facebook, in Ploiesti?
Pana in momentul de fata nu a existat client care sa nu fie multumit de rezultatele reclamei pe Facebook, insa aceasta reclama trebuie sa fie facuta corect si din punct de vedere al setarilor, dar si ideea in sine trebuie gandita inainte de a fi aruncata pe Facebook.

Cat de repede puteti avea reclama pe Facebook?
In doar cateva ore de la stabilirea strategiei, target-ului si rezultatelor dorite puteti avea reclama activa si sa vedeti rezultatele in timp real.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733.186.459 sau puteti folosi formularul de CONTACT.